Miten palvelu toimii

MITEN PALVELU TOIMII?

Haluatko käyttää BuyEU-pakettitoimituspalvelua, mutta et tiedä, kuinka päästä alkuun? Lue alta toimintaohjeet:

Vaihe 1 – rekisteröinti

BuyEU-palveluita käyttääksesi sinun on ensin luotava uusi tili. Täytä rekisteröitymislomake kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi, salasanasi, koko nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja ikäsi.

Lue Palveluehdot huolella ennen kuin painat Rekisteröidy-painiketta. Tutustuttuasi sääntöihin merkitse suostumuksesi Palveluehtoihin. Saat onnistuneesta rekisteröitymisestä ilmoituksen sähköpostiisi. 

Vaihe 2 – Henkilöllisyyden vahvistaminen

Paina “Vahvista henkilöllisyys” -painiketta, ja ohjaudut sivulle, jossa voit valita maksutapasi ja vahvistaa henkilöllisyytesi.

Valittuasi itsellesi parhaiten sopivan maksutavan, klikkaa ”Maksa” -painiketta. Painiketta klikkaamalla pääset valitsemasi pankin maksusivuille. Seuraa pankin ohjeita ja viimeistele maksu (hinta 1 EUR).

 

Vaihe 3 – Osoitteen vahvistaminen

Sen jälkeen kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi Saksan, Espanjan, Englannin, Puolan, Ranskan, Italian, Alankomaiden ja muiden eurooppalaisten maiden osoitteet näkyvät tilisi ikkunan oikeassa kulmassa. Käytä seuraavia osoitteita Saksassa, Espanjassa, Englannissa, Puolassa, Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa ja muissa Euroopan maista tehdessäsi haluamasi ostoksen.On tärkeää kirjoittaa osoitetiedot oikein täsmälleen samalla tavalla kuin ne on kirjoitettu sivuillamme, erityisesti paketit vastaanottavan henkilön koko nimi ja vastaanottajan asiakasnumero (ID). Asiakasnumero on uniikki tilinumero, jolla voimme tunnistaa pakettisi ja toimittaa sen tilillesi. Saat toimituksesta viestin sähköpostilla. Ostoksesi saatuamme lähetämme sen Suomeen ja toimitamme sen sinulle valitsemallasi toimitustavalla.

 

Vaihe 4 – Maksu ja Toimitus

Kun paketti saapuu Suomeen, lähetys tililläsi muuttuu tilaan ”Paketti jakelukeskuksessa (Suomi)”. Voit valita toimitus- ja maksutavat ja maksaa palveluista siitä hetkestä lähtien, kun paketit saapuvat ulkomaiseen varastoon.

Jos haluat maksaa pankissa tai verkkopankissa, ohjaudut sivustolle, jossa voit maksaa palveluista ohjeita seuraamalla. Saat sähköpostilla ilmoituksen onnistuneesta maksusta.

Valitse jokin annetuista toimitustavoista pakettien toimitusta varten: Postin palvelupisteet, PostNord (DPD) noutopisteet tai PostNord (DPD) kuriiri.

Kun olemme vastaanottaneet maksusi, lähetämme ostoksesi sinulle välittömästi. Saat sähköpostilla ilmoituksen toimitetuista ostoksista, ja tilauksesi muuttuu tililläsi tilaan ”Paketti lähetetty”.