Uutiset

2021 v. August 16 p.

Osta itsellesi sopivin kannettava paremmalla hinnalla

Mitä jokainen opiskelija tarvitsee kaikkein eniten? Kannettavan tietokoneen, joka sopii hänen tarpeisiinsa! Olemme valinneet parhaat tarjoukset ulkomaisista verkkokaupoista jokaiselle: tietokonepelien pelaajista aina grafiikkaohjelmien kanssa työskenteleville. Osta fiksusti ja säästä OstaEU-toimituspalvelun avulla!
Tässä Kannettava tietokoneen -opas:

Jos etsit enimmäkseen internetistä ja käytät perusohjelmia

Economy-luokan tietokoneet ovat täydellinen valinta opiskelijoille ja oppilaille, jotka käyttävät kannettavia tietokoneita pääasiassa verkkoselailuun, kirjoittamiseen ja perusohjelmien käsittelyyn. Säästät rahaa, mutta sinulla on käytössä kaikki tarvittavat perustoiminnot ja tehtävät. Valitse kannettava tietokone, jossa on integroitu grafiikkakortti ja videokamera, 256-500 Gt kiintolevy, USB 3.0 -portti ja HDMI-portti (jos haluat liittää tietokoneen näyttöön tai televisioon). 4 Gt RAM -muistia pitäisi riittää, ja suosituin tietokoneen näytön koko on 15,6 tuumaa.

Jos työskentelet grafiikkaohjelmien kanssa

Laadukkaiden videoeditointi- ja graafisen suunnittelun tehtävien suorittamiseen tarvitset tehokkaan prosessorin ja laadukkaan näytönohjaimen. Nämä komponentit varmistavat tehtävien tehokkaan ja nopean suorituksen ja näytön resoluution. Huomaa, että RAM-muistin tulisi olla vähintään 8 Gt, mieluiten 16 Gt tai enemmän. Älä unohda myöskään levytilaa, koska suuret grafiikkatiedostot vaativat vähintään 256 Gt, joten tilaksi olisi parasta valita 512 Gt tai 1 Tt. Jos et valitse tarpeeksi tehokkaita komponentteja, tietokoneesi todennäköisesti kaatuilee, tiedostot siirtyvät hitaasti, eivätkä kaikki ohjelmat ja niiden ominaisuudet toimi sujuvasti.

Jos pidät tietokonepeleistä

Tarvitset tehokkaan näytönohjaimen, uuden sukupolven prosessorin ja lisää RAM-muistia (valitse vähintään 8 Gt). Pelitietokoneissa on usein sisäänrakennettu LED-valaistus ja kätevä näppäimistö. Pelikannettavat ovat kalliimpia, mutta vaaditut asetukset takaavat sujuvan pelaamisen ja hyvän resoluution.

Jos kuljetat tietokonettasi mukanasi kaikkialla

Kannatko tietokonettasi luennoille päivittäin tai rakastatko tehdä töitä kahviloissa? Tai ehkä matkustat paljon? Kiinnitä silloin huomiota tietokoneen painoon ja akun kapasiteettiin. Valitse kevyistä ja nopeasti toimivista Ultrabook-tyyppisistä tietokoneista, jotka ovat todella ohuita ja kevyitä. Niiden paino on vain noin 1 kg. Voit työskennellä koneen kanssa koko päivän lataamatta sitä, ja joissakin malleissa on lähes 24 tuntia kestävä akku. Koneissa on myös sisäänrakennetut SSD-kiintolevyt, jotka nopeuttavat tiedostojen ja sovellusten lataamista.

Jos käytät tietokonetta töissä

Valitse korkealaatuisin business-luokan kannettava tietokone. Nämä mallit on mukautettu toimistotyöhön Microsoft Office -ohjelmien avulla, ja niissä on kehittynein tietoturvatekniikka. Koneet ovat myös todella toimivia, sillä nämä tietokoneet suunniteltiin käsittelemään ohjelmistopäivityksiä sujuvasti monien vuosien ajan. Niissä on myös pidempiaikaiset akut ja tukeva tietokonepohja, mutta samalla ne ovat kevyitä ja pienikokoisia, joten ne sopivat täydellisesti liiketapaamisiin ja matkoille. Työtä varten on suositeltavaa valita tietokoneet, joissa on SSD -kiintolevy.

Kaikki uutiset