Uutiset

2022 v. July 25 p.

OstaEU-toimituspalvelun kanssa ympäri Eurooppaa: terveisiä Alankomaista!

Kahden viikon matkamme Ranskan ympäri on päättynyt - sen kaupungit, tyylikkäät ihmiset ja myymälävalikoima ovat jättäneet meihin lähtemättömän vaikutuksen!

Tänään saavuimme OstaEU-kiertueen viimeiseen maahan - Alankomaihin. Sanomme HALLO ja lähetämme terveisiä Amsterdamista!

Tämä Euroopan tiheimmin asuttu maa, jossa on enemmän polkupyöriä kuin asukkaita, ja se houkuttelee turisteja kaikkialta maailmasta tulppaanipelloillaan ja kuuluisilla kanavilla!

Tiesitkö, että hollantilaiset juovat eniten kahvia Euroopassa, Gouda-juusto on peräisin Hollannista ja eDelftin kaupunki on maailmankuulu pitkästä keramiikkakäsityöperinteestään? Alankomaat on ainutlaatuinen ja värikäs maa, joten sillä on todella paljon tarjottavaa sekä maahan tutustuville että shoppaileville.

Haluamme sinun oppivan tuntemaan kuuluisia hollantilaisia brändejä ja löytämään suosittuja hollantilaisia verkkokauppoja, joten tarjoamme 10% alennuksen kaikista Hollannin painolähetyksistä 14. elokuuta asti!

Liity OstaEU-matkalle ympäri Eurooppaa ja matkusta kanssamme!

 

Mitä kannattaa ostaa hollantilaisista verkkokaupoista?

  1. Elektroniikka. Tiesitkö, että yksi maailman tunnetuimmista elektroniikkamerkeistä, Philips, on kotoisin Hollannista? Suosittelemme tekemään ostoksia Alankomaiden virallisessa Philipsin verkkokaupassa ja säästämään!
  2. Vaatteet ja jalkineet. Olet luultavasti kuullut vaate- ja jalkinemerkkien nimet, kuten Mexx, C&A, G-Star RAW, BRONX tai Scotch & Soda. Ne kaikki tulevat Hollannista, joten suosittelemme kiinnittämään näihin merkkeihin huomiota, kun teet ostoksia hollantilaisista verkkokaupoista!
  3. Hajuvedet. Hollantilaiset verkkokaupat tarjoavat suosittuja hajuvesiä edullisin hinnoin - osta Viktor&Rolf ja muut suosikkihajuvedet Parfumswinkel-verkkokaupasta halvemmalla!

 

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.
Kaikki uutiset